top of page
Chalet Thuus
Chalet Thuus
Chalet Thuus

Het appartement

Chalet Thuus heeft een appartement geschikt voor maximaal 14 personen. In de riante tuin vindt u een sauna, hottub en buitenhaard/-barbecue. 

Chalet Thuus

Appartement met hottub en sauna 

1- 14 personen

 

Dit appartement is verdeeld over twee verdiepingen. De eerste verdieping bereik je via de buitentrap. Op deze etage treft u een badkamer, de keuken, de eetkamer en 2 slaapkamers. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. De keuken is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast en combi-magnetron. De eettafel biedt plaats aan 14 personen. De slaapkamers hebben beiden een tweepersoonsbed. Op één slaapkamer is het mogelijk een extra bed te plaatsen.

Via de trap kom je vervolgens op de bovenste etage van Chalet Thuus. Hier zijn 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een mooie badkamer met separaat toilet. Alle slaapkamers bieden plek aan minimaal 2 personen. Met extra bedden kunnen in totaal 9 personen op deze verdieping overnachten.

Het appartement is zeer geschikt voor gebruik door meerdere families omdat er op iedere verdieping een aparte leefruimte is.

Buiten heeft het appartement een terras,  hottub, sauna en barbecue. In het hele chalet is wifi aanwezig.

 

bottom of page