top of page

Activiteiten

Lenk in Simmental is zowel in zomer als winter een paradijs voor een actieve èn ontspannen vakantie. Wij bieden zelf enkele activiteiten aan. Wilt u een op maat programma? Dat kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag om er een onvergetelijke vakantie van te maken!

winterbbq.jpg
Sfeervolle winterse bbq

Rond 16 uur starten we met een sneeuwschoenwandeling. Na ongeveer 1 uur bereiken we deze unieke en sfeervolle lokatie. Midden tussen bossen en weilanden met een bruisende beek op de achtergrond bevindt zich een bbq tipi. Als we aankomen brandt het vuur al lekker en worden we opgewarmd met een glas gluhwein. Daarna genieten we van een lekkere maaltijd. Uiteraard wordt er met speciale eetverzoeken rekening gehouden.

Deze belevenis is al te boeken vanaf € 35,- p.p. (bij min. 10 personen)

Sneeuwschoenhike 

Een avontuur buiten de pistes! Met sneeuwschoenen kom je op plekken die niet toegankelijk zijn voor de gewone skies of wandelaars. Geniet van een andere wintersport. Er zijn hikes te boeken met verschillende intensiteit en duur. Wil je gewoon een keer proeven van dit avontuur, boek dan onze hike van 1 uur. Ben je sportief aangelegd en heb je zin in een uitdaging? Dan gaan we een hele ochtend, middag of hele dag op pad.

Per uur betaal je  € 75 voor een groep bestaande uit 1 - 10 personen. Bij meer personen komt daar € 25,- bij. Dit is inclusief het gebruik van sneeuwschoenen en stokken.

Ga je liever zonder begeleiding op pad? Dan huur je bij ons je sneeuwschoenen en - stokken voor € 10 per dag.

sneeuwschoenhike groep.jpg
skitour_edited.jpg
Tourskiën

Ook nu een avontuur buiten de pistes! Kun je goed vooruit op de piste en beschik je over een normale conditie? Dan kun je al op skitour-pad samen met Eric.  Afhankelijk van de groep, de weersomstandigheden en de sneeuwconditie bepalen we gezamenlijk een route. We trekken hier een hele dag vooruit. Vanaf medio maart zijn ook meerdaagse touren te boeken met een overnachting in een hut.

Deze belevenis boek je al vanaf € 125 p.p. bij minimaal 3 personen. Dit is exclusief de huur van het materiaal.

bottom of page